11 FEN A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
11 FEN A

bir FEN A masalı

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

[b]PİŞMANLIKLARIMIZ......[/b]

3 posters
YazarMesaj
tamer

tamer

[b]PİŞMANLIKLARIMIZ......[/b] Empty
MesajKonu: [b]PİŞMANLIKLARIMIZ......[/b]   [b]PİŞMANLIKLARIMIZ......[/b] Empty25th Ağustos 2007, 23:07

şu foruma daa önce bişeyler yazmamak Very Happy İşin özü geceler benim muhasebe zamanlarımız belki hepimiz için öyledir...welhasıl benim pişmanlığım siz arkadaşlarıma olan hasretim kelimelerle ifade edilemezken vuslat adına yapmadıklarım we ya yapamadıklarımdır bu arada aranızda bana dargın olanlar war şunu bilsinler ki benim kimseyle kişsel bi hesabım yok .fewri hareketlerim agresiw dawranışlarım olmuştur bunun için pişmanım ve mahcubum umarım bu çağrım yanıtsız kalmaz.........
osmanoztrk

osmanoztrk

MesajKonu: Geri: [b]PİŞMANLIKLARIMIZ......[/b]   [b]PİŞMANLIKLARIMIZ......[/b] Empty27th Ağustos 2007, 04:28

Pek sevgili cok muhterem arkadasım tamam guzel kelimeler kullanıyorsunda bu W aşkı nerden geliyor dikkat lütfen! Güzel türkçemizi güzel kullanalım. SLOGANIMIZ SUDUR:

Yabancı kelimeler kullanmayalım kullananları uyaralım.

Ulan ozledım seni bee!! Anladın sen onu......
apo

MesajKonu: Geri: [b]PİŞMANLIKLARIMIZ......[/b]   [b]PİŞMANLIKLARIMIZ......[/b] Empty17th Eylül 2007, 16:50

merak etme tamer herkes seni duydu Very Happy Very Happy Razz Razz Razz

[b]PİŞMANLIKLARIMIZ......[/b]
1 sayfadaki 1 sayfası