11 FEN A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
11 FEN A

bir FEN A masalı

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Tavsiye Kitaplar

+6
ahmet
osmanoztrk
Recep
ÖRNEK
ayşegül
Admin
10 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
tamer

tamer

Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty11th Kasım 2007, 18:44

Ana-Maksim Gorki ulan kendi anacığımı hatırlıom da yaptıklarım hatalar gözümün önüne gelio.bu gurbet ne yaman bi değirmenmiş insanı fena öğütüyo Sad Sad Sad elinizdekilerin kıymetini bilin arkadaşlar.....
ayşegül

ayşegül

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty22nd Aralık 2007, 23:47

sergüzeşt - lalizade abdülbaki

isminden dolayı onyargınız olmasın harıka bı kıtap
tam olarak neyden bahsettıgıni soylemyım ama melami buyuklerını konu alan bı kıtap o ne kidir!? dıosanız bence okuyun ben cok severek okudum basta bıraz sıkılsam da..
cns

cns

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty8th Şubat 2008, 11:48

Doğu nun limanları - Amin Maalouf
Bir bilim adamının romanı - Oğuz Atay
Smile
serhan

serhan

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty8th Şubat 2008, 14:28

Türkiye Toplumunun Öncelikleri-Hasan ERDEN
ayşegül

ayşegül

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty21st Mart 2008, 22:07

HZ.AİŞE--AHMET CEMİL AKINCI (tarıhı roman seklınde cok akıcı ve cok etkıleyıcı)
cns

cns

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty15th Nisan 2008, 14:37

GÜL DEVRİNE SEYAHAT--ARİF AKPINAR

çok gusel bi kitap.... (saol cebıcımmmm) Very Happy
ayşegül

ayşegül

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty17th Nisan 2008, 12:25

Smile
ahmet

ahmet

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty3rd Mayıs 2008, 21:39

Hayatüs-sahabe
Muhammed Yusuf Kandehlevi

yani mükemmel ötesi mükemmel.başka hiçbir şey diyemiyorum.Sünnet üzere yaşamak isteyen herkesin okurken okumaktan büyük zevk alacağı bi kitap.HEm de insanı bu devrin rezil ve aptal büyüsünden alıp gerçek de olsa masal gibi gelen asrı saadete götüren, o devri an be an yaşatan en geniş kıssa kitaplarından biri.

Kitap 4 cilt olup yaklaşık 2000 sayfa.Ama kısaltılmış ve 2 cilte düşürülmüş ve bi de içlerinden seçilmişlerin oluşturduğu muhtasar hayatüssahabe olarak değişik türleri de mevcut piyasada.Almak isteyenler sahaflarda çok ucuza bulabilirler.4 cildi 1.hamur 40 milyondu.(kimse daha fazla vermesin.ben verdim de ondan diyorum Very Happy )
ayşegül

ayşegül

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty10th Mayıs 2008, 19:38

ısık yayınlarının 2 cılt olanı 25 ytl
serhan

serhan

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty24th Temmuz 2008, 13:07

bu ara felsefe ve psikolojiyle ilgileniyorum kitap dayanmıyo Cool lütfen bi kaç kitap tavsiyesinde bulunun bu konuyla ilgili...
cns

cns

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty25th Temmuz 2008, 11:34

polısiye-gerilim okumak istersenız JEAN CHRISTOPHE GRANGE den TAŞ MECLİSİ cok guselll akıcı bı roman.kıtabın arkasında yazılanlar;

'dayanılmaz bir gerilim,fiziksel ve psikolojik şiddet,parapsikoloji,telepatıle gerceklesen bır trafık kazası,esrarengiz akupunkturcu,türk ve mogol samanların mırascıları arasındakı savas,mucızevı tedavıler,anı ölümler, bilimsel referansları polisiye vakaları ve parapsikolojik olguları etkileyici bir psikolojik atmosfer içinde birleştiren bir hikaye. ' Cool
serhan

serhan

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty25th Temmuz 2008, 21:10

tamm demekki bu kitabı okumıcam.(cansu tavsiye etti ya Very Happy )
cns

cns

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty26th Temmuz 2008, 10:20

okuma serhan sen bu kitabı ben tavsiye ettım ya sana ağır kaçar belki anlayamazsın falan şimdi Razz Laughing
serhan

serhan

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty26th Temmuz 2008, 14:56

ben mi? son bi kaç aydır psikoloji ve felsefe üzerine yoğunlaştım.herkesi ve her kitabı anlayabilirim. eski serhanla karıştırdın galiba Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Caly
cns

cns

MesajKonu: Geri: Tavsiye Kitaplar   Tavsiye Kitaplar - Sayfa 3 Empty26th Temmuz 2008, 17:13

tabi tabi inş. ben karıstırıyorumdur Cool Razz

Tavsiye Kitaplar
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Tavsiye Filmler